NOU ÈXIT DE CONVOCATÒRIA DE L'ASSEMBLEA DE DOCENTS


Una vegada més els i les docents estam construint organització i enfortint una eina de lluita tan important com és l'assemblea de treballadors.


Avui, a data de 30 de juliol de 2013 entre les 10.30 i les 13h, a les Cases dels Mestres de Santa Maria del Camí (Mallorca), s'ha realitzat una nova Assemblea de Docents amb un increment important de participació en referència a assemblees anteriors. En començar la reunió s'han comptat més de 150 docents.
Dels punts tractats a l'ordre del dia volem destacar que s'ha aprovat el document de demandes que l'assemblea farà arribar a Conselleria i sobre el qual se substenta la convocatòria de vaga indefinida.
Aquestes són:
Retirada del decret de TIL
Retirada del projecte de decret de Convivència i la Llei de símbols.
Beques de transport i menjador efectives i convocades en el temps i la forma adient. Dotació suficient i eficient perquè es pugui dur un bon pla de reutilització de llibres.
Recuperació de les plantilles, del professorat d'Atenció a la Diversitat i de les ràtios anteriors a les retallades.
Substitucions immediates de les baixes.
Baixes 100% remunerades.
Contractació dels interins durant els mesos de juliol i agost.
Recuperació dels complements perduts i reconeixement de nous sexennis des de l'1 de juny de 2012 i acompliment de l'acord salarial de 2008 per l'escola concertada.
Petició a la Conselleria d'Educació que insti al Govern Central a retirar la LOMCE.
En aquest sentit, s'han triat els representants de l'assemblea per a la negociació i en els pròxims dies se sol·licitarà una primera reunió amb la Conselleria. Sense dubte, vos tindrem informats de tots els tràmits que farem al respecte.
Així mateix, d'acord amb la legalitat vigent, l'Assemblea ha acordat demanar als seus representants de la Junta de Personal Docent no Universitari la convocatòria d'una assemblea de treballadors docents de la Conselleria d'Educació per al proper dia 30 d'agost, on es durà a votació la convocatòria de vaga.



Enhorabona a tots i totes per la participació!!
Més recent Anterior

Formulari de contacte