Iniciam la campanya de recollida de signatures per la convocatòria de l'assemblea del 30 d'agost



Com ja us vam informar a la darrera assemblea o haureu pogut llegir a l'acta de la mateixa, volem convocar una Assemblea dia 30 d'agost on hi haurà un únic punt del dia que serà " votació de la vaga indefinida".
Una de les dues vies legals que tenim com Assemblea per poder fer la convocatòria on votaríem si anar a la vaga és la recollida del 40% de firmes de tot el col·lectiu docent de la Conselleria. Aquesta votació és necessària i obligatòria per a fer una convocatòria de vaga des de l'assemblea.
Per això iniciam aquesta recollida de firmes amb el full que podeu imprimir descarregant la imatge.
Respecte al full de signatures haveu de tenir en compte que:
1-Qui firmi ha de ser mestre o professor en actiu dins el sistema públic no universitari.
2-Firmar no implicar estar a favor de la vaga, sinó simplement que vols que puguem celebrar una assemblea vàlida davant l'administració.
3-Tots els fulls de firma han de dur l'encapçalament.
4-Entrega dels fulls: quan tengueu fulls plens de firmes us podeu posar en contacte amb nosaltres per a què els recollim.
5-Ja sabeu que paral·lelament hem fet una petició a la Junta de Personal Docent per a que ens convoqui a una Assemblea vàlida per al mateix dia 30.
6- Si voleu més informació podeu consultar la nota de premsa que hem enviat als mitjans. En ella s'explica detalladament tot el procés.
Més recent Anterior

Formulari de contacte