Comunicat de l'Assemblea de Mallorca sobre la reunió d'avui

L'Assemblea de Docents de Mallorca acorda suspendre la vaga temporalment quan així ho indiqui el comitè de vaga

La decisió està pendent de la de les assemblees de Menorca, Eivissa i Formentera



L'assemblea que s'ha celebrat avui a Porreres -dues hores i mitja de duració-, amb la participació de delegats de 156 centres de Mallorca (i uns 600 docents) ha acordat per consens deixar en mans del comitè de vaga comunicar una suspensió temporal de la vaga. Aquesta iniciativa, no obstant això, està pendent de la decisió dels docents de Menorca, Eivissa i Formentera, que celebren aquest cap de setmana les seves respectives assemblees.
La suspensió temporal de la vaga no comporta el retorn a la normalitat als centres, sinó que ens reservam el dret a seguir amb les iniciatives de pressió a la Conselleria sempre que així ho considerem oportú. De fet l'Assemblea ha remarcat que l'actitud dels docents a partir d'ara ha de continuar essent la mateixa que s'ha mantingut durant les tres darreres setmanes. Fins ara hem funcionat com un bloc unitari i continuarem així. La nostra activitat estarà encarada a denunciar les deficients polítiques educatives del Govern i a desgastar-lo fins on faci falta. En aquest sentit, cal recordar que a final d'octubre s'iniciaran a tot l'Estat protestes contra la denominada Llei Wert -Lomqe-, que comporta un major retrocés de la qualitat educativa.
Cal remarcar que, en cas que se suspengui la vaga, aquesta seguiria convocada de forma indefinida i el retorn a la vaga activa es pot fer quan així ho decideixi l'Assemblea.
En un altre ordre de coses, la caixa de resistència segueix creixent i ha assolit els 370.000 €



Mallorca, 4 d'octubre de 2013
Comitè de vaga
Més recent Anterior

Formulari de contacte