55% de seguiment en el 18è dia de vaga

La vaga ďaquest 7 de gener a les Illes Balears ha estat la devuitena ďun curs marcat pel conflicte educatiu amb un Govern immobilista i repressor. El seguiment ha estat del 55%, segons les dades de ľAssemblea, dels 108 centres dels quals es tenen dades
Mallorca 58%, Menorca 36%, Eivissa 43%, Formentera 61%. Per nivells educatius: Infantil/primària 56%, Secundària 54%. Altres centres 49%.
De la mateixa manera, la presència ďalumnes als centres també ha estat prou reduïda, amb algun cas ďaules buides completament. Per exemple, a Can Peu Blanc, Sa Pobla, de 670 alumnes just n'han acudit 40 alumnes, o el Costa i Llobera, de Pollença, 50. Per tant, el suport majoritari dels pares es mantén.
La jornada ha començat amb una concentració en suport al director expedientat, Jaume March, a ľIES Marratxí. 2.000 persones han fet una cadena humana que ha fet dues voltes al perímetre del centre. Hi han parlat professors del centre, alumnes del Sepc, sindicats i assemblea.
A les 12.30h la concentració ha passat a davant la Conselleria per tal de recordar-los la necessitat de reconduir el conflicte i de reprendre les negociacions, aquesta vegada amb la presència del president Bauçà i la consellera. Per aquest motiu, s'ha registrat una nova instància -la quarta en tres setmanes- per demanar la represa de les negociacions.

Més recent Anterior

Formulari de contacte