#Myotragustorna

8 de març a les 21:00 h a Valldemossa

#Myotragustorna és un espectacle irreverent, recalcitrant, obstinat, groller, transgressor i politicament incorrecte, al més pur estil de les darreres Nits de Foc celebrades a Palma per la Nit de Sant Joan.
Aquesta vegada Myotragus tornen amb l'organització dels Dimonis de sa Cova des Fossar i la col·laboració de l'Assemblea de Docents i l'Ajuntament de Valldemossa. #Myotragustorna perquè la situació econòmica, social i política del nostre país és insostenible.
Necessitam cremar, NO!, necessitam incendiar, dinamitar, vomitar, destrossar, vilipendiar, ridiculitzar, criticar, esbudellar, pixar, destrossar, trencar tot allò que ens volen fer creure que necessitam i que hem demanat: el TiIL, les retallades de docents, les retallades en infrastructures, la LOMQE, la llei de Simbols, les polítiques repressives, les retallades en serveis socials, en sanitat, la privatització dels serveis bàsics ....

VERSIÓ DEL CARTELL PER A IMPRIMIR

Tot això ho podrem fer gràcies a l'apadrinament de l'espectacle per part de tots aquells que han volgut contibuir amb la compra de punts de llibre que s'han posat a l'abast a través de les diferents assemblees de docents dels centres educatius de Mallorca.

També podreu trobar punts de llibre als següents punts de venda, a partir de demà dia 21 de febrer:

Manacor
al bar can Lliró, C/ Joan Lliteres, 42, Tel. 971550107
Inca
a la tenda s'Altra Senalla, plaça d'Orient, 10 Tel. 971884006
Palma
a can Alcover, C/ sant Alonso, 24 Tel. 971729446
a la seu de l'OCB, C/ del Pare Bartomeu Pou, 31 baixos, Tel. 971723299
Sa Pobla
al Restaurant Plaça 8, Plaça major, 8 Tel. 971544400
Els punts estaran a la venda fins els dijous dia 6 de març.

Us esperam dia 8 de març a les 21:00 h a Valldemossa
Més recent Anterior

Formulari de contacte