#vaga27f


 
Els alumnes en vaga contra la LOMQE

Avui tampoc no ha estat un dia normal a l'escola. Amb el lema 'Contra la seva prepotència, desobediència', el sindicat d'estudiants de la SEPC ha convocat una vaga en protesta contra la LOMQUE aquest 27 de febrer. Hi ha hagut un seguiment elevat de la vaga en els centres educatius. La manifestació ha anat des de la Plaça del Tub #vaga27f i ha acabat davant la Delegació del Govern.


A més de les Illes Balears, les protestes s'han estès fins al País Valencià i Catalunya. A les universitats, la protesta ha tengut moments de tensió, amb la invasió de les forces de seguretat per identificar i retenir joves de les universitats de Castelló, Barcelona...

Les reivindicacions dels estudiants, per una educació pública de qualitat i en català, tenien com a objectiu, a més, denunciar la precarització de l'educació a tots els nivells, i, d'una forma especial contra l'atac a la cultura catalana des del tancament de mitjans públics fins a l'opressuió en els centres educatius. A més, també critiquen l'elitització i mercantilització educativa que fa el ministre Wert mitjançant la LOMQUE:

El manifest el podeu llegir aquí:

http://sepc.cat/27f-vaga-destudiants-plantem-cara-o-els-seus-privilegis-o-la-nostra-dignitat/
Més recent Anterior

Formulari de contacte