Ja podem escoltar Taula Educativa, el programa de ràdio sense embuts

Arranca Taula Educativa a Ona Mediterrània, cada dimecres, de 18.00 h a 19.00 h, al 98.0 FM. Aquest dimecres, 12 de març ja es va emetre en directe el primer programa radiofònic que pretén donar veu a la comunitat educativa, sota l'impuls de l'Assemblea Docent.
El programa compta amb diferents seccions: repàs de l'actualitat educativa; actualització d'Alocamps, les campanyes de preguntes incòmodes a la consellera; una secció de consulta de dubtes per a pares i professors a càrrec d'un 'orientador'. En aquest primer programa es parlà de l'informe PISA. Taula educativa està conduït per Toni Limongi, que té en l'amo en Pau, un contrapunt per fer entenedor el contingut més complicat.
Al primer programa tenguérem de convidats el president de la FAPA, Vicenç Rodrido; i com a entrevistat comptàrem amb Pere Morell, exdirector de l'IES Berenguer d'Anoia, desplaçat a principi de febrer d'Inca a Son Pacs d'una forma poc educada. Morell explicà l'experiència que ha viscut aquest darrer mes, així com també les nombroses mostres de suport que ha rebut per part de totes les parts, especialment de la comunitat del Berenguer.
Aquí podeu escoltar el primer programa:
http://www.onamediterrania.cat/podcast/taula-educativa-12-03-14/
Més recent Anterior

Formulari de contacte