El Debat continua, camí d'un Pacte

El Debat de Marratxí -Docència Balear Tour- ha estat una estació més en el camí cap a la construcció de les bases d'un pacte educatiu durador. Pares, alumnes i docents van confluint per enfortir la comunitat educativa i compartir inquietuds. La confluència d'espais de Debat ajuden a enfortir el treball que es pretén fer amb el 'llibre verd' que impulsa la Plataforma Crida i alhora en el projecte d'Illes per un Pacte.

En aquest cas, l'organització venia de l'Assemblea, L'OCB i les amipas del terme: IES Marratxí i Sant Marçal, i les dels Ceips Blanquerna, Costa i Llobera, Ses Cases Noves, Pla de Na Tesa i El Liceu. Amb la participació activa de Agrupació d'Escoltes Soca Arrel de Pòrtol i Espai Jove de Pòrtol i molta gent més...

També va ser l'escenari de presentació pública del Happy verd  cedit per Miquel Àngel Rayó i en el qual hi participà un centenar llarg de voluntaris.

Què s'hi va debatre?

  • Poliglotisme i escola (Joan Melià,sociolingüista i professor de la UIB).
  • Els què i els com del plurilingüisme (Toni Quintana, vicepresident d'ADESMA).
  • Tenim més preguntes que respostes (Cristina Conti, de FAPA Mallorca).
  • El Llibre Verd per a l'educació (Margalida Rosselló de CRIDA).
  • La lluita continua essent el nostre compromís pedagògic (Guillem Barceló d'Assemblea de Docents). 
I, per acabar, un debat obert. Paral·lelament, tallers per als més joves i ball de bot i sopar solidari per cloure l'acte amb les paraules de Pere Ríos, portaveu d'ADIDE.











Més recent Anterior

Formulari de contacte