Happy (capítol 3) el premi a la il·lusió


El vídeo Happy començarà a córrer aquest cap de setmana. Han estat més de cent persones que hi han participat. I moltes més que l'estan esperant. No passeu ànsia, des del Debat de Marratxí de divendres i dissabte s'escamparà arreu per transmetre l'energia positiva que ha caracteritzat el moviment. I sí, arriba en bon moment, perquè el TIL, la consellera Camps i el secretari Estarellas ja són història. La il·lusió mou muntanyes.

Hem passat per grups imaginatius i joves a la UIB; transgressors a la Conselleria; un grup groc incombustible; al grup de Cort que ballava a les 4 de la nit; a les balladores de la plaça Major... en resum, un gran equip al qual els organitzadors volen donar les gràcies.

Però, sobretot, gràcies a en Miquel Àngel, na Júlia, en Jaume i tota La Perifèrica. Gràcies per la vostra sensibilitat i pel vostre ull clínic, que ha sabut treure de cada un de nosaltres allò bo que du a dins i fer-nos gaudir a tots. Gràcies per la vostra professionalitat i el vostre tarannà. Ens heu regalat una nit que ens acompanyarà per sempre, que ja forma part de la pel·lícula d’un any molt difícil que ens ha ajudat a descobrir emocions i forces que teníem, però que no sabíem que teníem. Ens heu donat empenta per tirar endavant, il·lusió i el privilegi d’haver-vos conegut i d’aprendre de vosaltres.



Més recent Anterior

Formulari de contacte