TAULA EDUCATIVA: Especial Sant Jordi reivindicatiu



Programa especial Sant Jordi de Taula Educativa, una diada del llibre amb entrevistats que conviden a participar en els actes reivindicatius del cap de setmana a favor de la llengua, la cultura i l’educació, dels drets socials i del medi ambient.

Durant la primera hora de programa conversam sobre literatura amb escriptors, artistes i lectors sobre les novetats editorials presentades per Sant Jordi. Ens acompanyen els escriptors Miquel Àngel Llauger, Rosa Planas, Antònia Vicens, Marcel·lí Guerrero, Pere Carrió, Manel V. Domènech, Biel Mesquida. També hem parlat amb l'artista Pedro Oliver i la lectora i docent Maria Coloma Gelabert.


Durant la segona hora, parlam sobre la Marxa per l’Educació i la Diada per la Llengua i l’Autogovern organitzada per l’Obra Cultural Balear amb diferents representants de les entitats convocants i adherides a la Diada, i representants destacats de la societat civil. Així, Marisa Cerdó, Vicepresidenta de l’Obra Cultural Balear ens parla dels objectius de la Diada per la Llengua i l’autogovern; també participen en el programa: Margalida Ramis, portaveu del GOB; Toni Baos, portaveu de la federació d’ensenyament de CCOO; Rosa Deyà de la Plataforma Crida; Jaume Corbera, professor del departament de filologia catalana de la UIB; Joan Miquel Morey, llibreter i gestor cultural; i Max, il·lustrador i dibuixant de còmics.


Més recent Anterior

Formulari de contacte