Primeres valoracions del Conseller d'Educació sobre les votacions dels docents promogudes per l'Assemblea


El moment més destacat del programa va arribar amb la intervenció telefònica del Conseller d’Educació, Martí March. Taula Educativa li va demanar que fes una avaluació de la  seva gestió al front de la Conselleria i que valoràs les dades provisionals de les votacions dels docents. El Conseller va reiterar en nombroses ocasions que l’Assemblea de Docents tenia les portes obertes de la Conselleria per dialogar i intentar arribar a acords, tot i que, es va mostrar inflexible a traslladar la negociació a un altre àmbit que no fos el de la mesa sectorial i va donar per tancat l'acord global signat amb l'STEI i CCOO.

En el resum de premsa, Miquel Àngel Tortell va avançar l’elevat grau de participació en la consulta promoguda per l’Assemblea de Docents i el fet que tot semblava indicar que guanyaria de forma molt majoritària el no dels docents a l’acord signat entre STEI, CCOO i la Conselleria d’Educació.

A la secció Tremending toppics, oferirem les reaccions que despertaren en les xarxes socials, les opinions expressades per Biel Caldentey de l’STEI i Toni Baos de CCOO en el programa de la setmana passada; també comentàrem la imputació de l’exconsellera Joana Maria Camps pels viatges a Menorca i altres qüestions relacionades amb els esborranys de nous currículums.

Pere Carrió a l’apunt titulat "Alumnes nouvinguts" va recollir la inquietud que està generant en la comunitat educativa l’increment de l’alumnat nou vingut i la necessitat de gestionar correctament la seva escolarització. En l’apunt Pere Carrió defensa que l’administració educativa ha de planificar l’escolarització equilibradora dels nouvinguts, i ha de saber donar una atenció individual i col·lectiva de l’alumnat immigrant per facilitar la seva integració sense problemes en el conjunt de l’alumnat dels centres. Pere Carrió es va alegrar del final feliç en el cas de la problemàtica de l'alumnat nouvingut a Manacor.

Més recent Anterior

Formulari de contacte