L’exconsellera Camps, pendent de declarar per presumpte malbaratament de fons públics

L’Assemblea de Docents es va querellar, la primavera de 2014, contra l'exconsellera d'Educació, Cultura i Universitats del govern de José Ramón Bauzá, per presumpte malbaratament de fons públics en els desplaçaments al seu lloc de residència. El Jutjat d'Instrucció núm. 4 de Palma, que fins aleshores ho havia arxivat, es veu obligat el dia 22 de juliol de 2015 per l'Audiència a obrir la investigació instada des de l'AD, i a tal efecte cita la Sra. Joana Maria Camps a declarar en qualitat d'imputada, i assumint ella mateixa la defensa. Estava previst que a dia d’ahir, 16 de novembre de 2015, la Sra. Camps declarés.

L'exconsellera Camps, en escrit de 6 d'octubre de 2015, va sol·licitar declarar per exhort a Menorca "con el fin de evitar el desplazamiento de la declarante de una isla a otra". El passat 13 d'octubre de 2015, el Jutjat d'Instrucció núm. 4 de Palma acordà per Providència deixar sense efecte la citació de la Sra. Camps i remetre exhort a Ciutadella perquè li prenguessin declaració allà, concretament ahir 16 de novembre. Així mateix la Sra. Camps dia 16 d’octubre presentà al Jutjat, com a escrits de defensa, els documents corresponents als viatges de dues exconselleres de l’anterior pacte, i residents a diferents illes.

L'Advocacia de la CAIB, per sengles escrits de 19 d'octubre de 2015, per una banda es persona a la instrucció, i per l'altra, interposa recurs de reforma contra la Providència que havia resolt prendre declaració a la Sra. Camps a Menorca.

En aquests moments, està pendent de resoldre, per part del Jutjat d'Instrucció núm. 4 de Palma, on haurà de declarar la querellada després del recurs de reforma interposat per la CAIB.
Més recent Anterior

Formulari de contacte