L'Assemblea de Docents decideix iniciar una campanya de denúncia de les ràtios il·legals

Davant la preocupació generada per les notícies que ens arriben dels centres sobre les ràtios previstes pel curs vinent feim una crida a la comunitat educativa perquè les denunciï


Avui dia 2 de juny a les 17’30h. a l’IES Binissalem l’Assemblea de Docents s’ha reunit i ha tractat els temes següents.

S’ha informat sobre la reunió amb el Conseller d’Educació i Universitat, Martí March, del passat 23 de maig per reclamar el compromís de l’increment de la inversió en Educació per a l’any 2016 en el que el Govern es compromet a revertir sobre els pressupostos d’Educació qualsevol millora de finançament i ampliació dels marges de despesa que es produeixin al llarg de 2016. Des d’aleshores estam a l’espera que el conseller ens convoqui a una propera reunió amb responsables d’Hisenda i Administracions Públiques per aclarir quina era la situació pressupostària a 14 de desembre de 2015 (data del compromís adquirit amb tots els partits que donen suport al Govern) i quina és la situació actual, després de l’increment.

Referent a les ràtios, l’Assemblea de Docents ha acordat iniciar una campanya de sensibilització i denúncia de les ràtios il·legals que preveim que tendrem a molts de centres el curs que ve. Volem traslladar aquesta situació preocupant a les altres entitats de la comunitat educativa com FAPA, Crida, etc. per tal que s’uneixin a la reivindicació de ràtios legals. De la mateixa manera, traslladarem la nostra denúncia als partits polítics.

Pel que fa al tema del cobrament dels mesos d’estiu del col·lectiu de docents interins i arran de les darreres sentències favorables a Madrid i Navarra, hem acordat iniciar un contenciós administratiu per reclamar aquest dret.

Col·legi professional de docents: avui s’ha fet la primera recollida presencial de signatures necessaries per presentar a la Conselleria de Presidència. Se n’han recollides 790 de diferents centres . El procés continuarà fins a final de curs

La consulta a les assemblees de centre sobre la destinació del fons de la caixa de resistència ja s’ha iniciat.
Més recent Anterior

Formulari de contacte